Ознака: средство за дезинфекција

Занимливости

Никогаш не го оставајте средството за дезинфекција во автомобилот: Експертите ја откриваат причината

И пред здравствената криза, средството за дезинфекција на раце се наоѓаше во торбите на многу луѓе. Меѓутоа, со моменталната епиде*иолошка ситуација, миењето и дезинфекцијата на рацете никогаш не биле поважни […]