Ознака: Сретеново

Сцена

Игор и Илина среќни живеат во Сретеново

Откако објавија дека се заедно и заљубени, глумецот Игор Џамбазов и неговата девојка Илина Арсова постојано се главна тема во медиумите и на „Инстаграм“, каде што постојано споделуваат заеднички фотографии. […]