Ознака: среќна жена

Живот

Во бракот е поважно да биде среќна жената, велат научниците

Експертите додаваат и дека мажите повеќе „добиваат“ од бракот во споредба со жените. Тајната на среќниот брак е тема на која постојано се размислува, но и се истражува. Машко-женските односи […]