Ознака: среќно срце

Живот

Посреќни луѓе- поздрави луѓе

Среќно срце- здраво срце Едно истражување на научниците од Универзитетот Колумбија покажало дека луѓето кои се среќни и ентузијасти ретко страдаат од болести како што се ангина пекторис, и поретко […]