Ознака: срна

Видео

Наишол на гладна срна: Кога почнал да ја храни, не очекувал дека ќе се случи ова!

Сите знаеме дека срните се кротки животни, зар не? Токму поради тоа, сцената од следното видео, може да се опише како прилично неверојатна. Додека заедно со својата сопруга шетал низ шумата […]