Ознака: Срнички

Локална самоуправа

„Срничките“ преку претстава учеа за здравата храна

Децата од градинката „Срничка“, објект „Чекорче“, облечени во интересна облека, неодамна, пред нивните другарчиња и родителите, настапија на тема „Здрава храна за деца без мана!“ и ја претставија здравата и […]

Локална самоуправа

„Срничките“ учеа како да ги користат детските седишта во автомобил

Едукативна работилница на тема „Правилен избор, инсталација и користење детски седишта во автомобил“ се одржа деновиве во градинката „Срничка“.Целта на работилницата е да се едуцираат родителите и дечињата за тоа […]