Ознака: српска полиција

Вести

Српската полиција им помага на поплавените во Црешeво

Припадници на Министерството за внатрешни работи на Србија, кои вчера беа упатени да им помогнат на граѓаните на Македонија загрозени од елементарната непогода, веднаш по пристигнување во село Црешево, скопско, […]