Ознака: српски авион

Балкан

Криминални кланови планирале диверзија на авионот на српскиот премиер

Водачите на одредени криминални кланови, преку свои луѓе кои имаат пристап до владиниот авион, имаат намера да предизвикаат дефект на леталото со кое патуваат претседателот, премиерот или вицепремиерот на Република […]