Ознака: српски аналитичари

Вести

Српски аналитичари: Целта е федерализирање на Македонија, па западниот дел да се припои кон Албанија

Српскиот аналитичар Слободан Јанковиќ, од Институтот за меѓународна политика и економија, во колумна за Новости, истакнува дека целта е Македонија да биде федерализирана, а потоа западниот дел да биде припоен […]