Ознака: СРПСКИ МЕДИУМИ

Вести

„Заев прв го фрли каменот“, „Албанците почнаа да ја прават својата трета држава на Балканот“ – дел од насловите на медиумите од регионот за вчерашните случувања

Вчерашните случувања во Собранието беше главна тема на медиумите од регионот. Се пишуваше за обидот за државен удар од страна на СДСМ и албанските коалициски партнери со противзаконското избирање на […]