Ознака: Српски Парламент

Балкан

Мирно се одвиваат протестите пред српскиот Парламент

Протестите кои се одржуваат вечерва пред српскиот Парламент засега се одвиваат мирно и без поголеми тензии. Граѓаните за денешниот протест беа известени преку социјалните мрежи дека ќе се „протестира со […]

Балкан

Српскиот Парламент избира нова влада

Српскиот Парламент денеска одржува седница за избор на новата влада, на која мандатарката Ана Брнабиќ го презентираше експозето за работа на нејзиниот кабинет и неговиот состав.Идната српска влада ќе биде составена […]