Ознака: Српски Стандард

Вести

Македонско двовластие- власта на народот против власта на амбасадорот на САД пишува Српски „Стандард“

„МАКЕДОНСКО ДВОВЛАСТИЕ: Власта на народот против власта на амбасадориот на САД“. Со ваков наслов, српскиот медиум „Стандард“ ги анализира случувањата во Македонија. „Стандард“ пишува дека Заев со Албанците ќе прогласи […]