Ознака: српски тајкун

Сцена

Голем лезбо-скандал: Марија Шерифовиќ во врска со снаа на српски тајкун!

Љубовниот живот на една од најпопуларните пејачки во Србија, Марија Шерифовиќ, отсекогаш бил интригантен, посебно откако јавно призна дека е наклонета кон истиот пол.Но, пејачката која на Србија ѝ ја донесе […]