Ознака: српски тренер

Занимливости

Српскиот селектор конечно го доби норвешкиот дрес што толку го сакаше

  Благодарение на снимката од натпреварот Србија – Норвешка, цела Европа го просведочи неспортскиот чин од српскиот селектор Бошковиќ врз норвешката ракометарка Суланд. Како што веќе знаеме, за време на […]