Ознака: српски туристи

Балкан

Еве како се одмаздуваат незадоволни српски туристи во Грција поради лош интернет

На социјалните мрежи деновиве се појавија фотографии од кои се срами цела Србија.Станува збор за незадоволни туристи кои поради лошиот интернет во апартманот се осветиле на ужасен начин. Како што […]