Ознака: срушена

Вести

Турција ја урна Православната црква Аја Софија во Бурса

Турција ја урна Православната црква Аја Софија во Бурса Tурските власти вчера ја урнале историската грчка православна црква во регионот на Бурса, во северозападна Турција, која подолго време била напуштена, […]