Ознака: срцеви болести

Живот

Црна листа: Намирници кои предизвикуваат рак и срцеви болести!

Сите нас не фасцинираат намирниците кои ги препорачуваат нутриционистите, бидејќи знаат што ни треба, но исто така и што треба да одбегнуваме.Газирани пијалоци Газираните пијалоци не се храна, но премногу […]