Ознака: срцев напад

Сцена

Свекорот на убиената Јелена е под седативи по смртта на нејзината мајка

Владимир Марјановиќ, свекорот на брутално убиената пејачка Јелена Марјановиќ (33), доживеал срцев напад по смртта на својата сваќа Зорица Крсмановиќ (53).Тој се опоравува во куќата во Борча, рекол вчера за […]