Ознака: срце планина

Спорт

Уф, колку ми е ќеиф, како победивме среде Словенија! Децата имаат срце планина

Никола Ѓорѓиев, капитенот на македонската одбојкарска репрезентација, повторно беше лидер и во мечот против Словенија, во херојската победа, заврши како најдобар поентер: „Уф, колку ми е кеф, како победивме среде […]