Ознака: Срѓан Ивановски

Вести

ВМРО-ДПМНЕ Куманово: Градоначалникот како и изминатите години, така и сега абер нема од отчет пред граѓаните

Сообраќајниот хаос во Куманово е резултат на неработењето на градоначалникот Дамјановски и екипата роднини и пријатели, кои удобно ги смети во фотељата на општината. Одговорноста лежи кај неодговорноста на градоначалникот, истакна […]