Ознака: Срѓан Ного

Вести

Срѓан Ного: Ќе видиме дали може да тужиме за преземената кампања од СДСМ

Првпат слушаме дека некоја партија во Македонија ја земала нашата кампања како своја. Ние ќе видиме за какво „позајмување“ се работи и кој го сторил тоа – дали опозициската СДСМ […]