Ознака: Срѓан Тодоровиќ

Сцена

Сопругата на Срѓан Тодоровиќ раскажа како почина нивниот син единец

И покрај се, екипата упорно се обидувала да го реанимира момчето. Во тимот била искусна лекарка која на прв поглед видела дека состојбата на детето е многу лоша. Лицето на […]