Ознака: срѓа поповиќ

Вести

Подготовката за Србија се одвиваше во Македонија: Скопје беше показна вежба за рушење на власта во Белград!

„Скопје беше показна вежба за Белград. Она што е Заев во Македонија, овде ќе биде Јанковиќ или Јеремиќ“ – предупредуваат српските аналитичари.„Рекоа дека изборите во Македонија ќе донесат стабилност? Изборите […]

Балкан

Истото сценарио како и во Македонија: Валканите игри на Срѓа Поповиќ и будењето на „Српската пролет“

На 24. април годинава, во Србија беше најавувана „Српската пролет“ како начин за изразување на незадоволство и пружање на отпор кон власта, под палката на луѓе блиски до Срѓа Поповиќ […]