Ознака: ССЛОБОДА НА ГОВОР

Вести

Британија ја замрзна банкарската сметка на „Русија Денес“

„Долго да живее слободата на говор!“, реагира главниот уредник на Русија Денес, Маргарита Симонјан.Таа веднаш се огласи на Твитер каде и ја соопшти веста: „Нашите банкарски сметки во Британија се […]