Ознака: сСтранска амбасада

Вести

Странска амбасада преку Апелација се обидела да му помогне на Заев за локалните избори

Апелациониот суд од Скопје ја одби жалбата на одбраната на раководството на ВМРО-ДПМНЕ, со која се бараше да се укине одлуката за мерките за претзливост донесена од Основниот суд. Ваквата […]