Ознака: стабилизација

Вести

Турската лира зајакна за шест отсто

Турската национална валута се стабилизира по неколкудневниот пад на курсот, кога достигна рекорни мининални вредности, по што денеска забележа раст од шест проценти. Денеска еден американски долар според официјалниот курс […]