Ознака: стабилна цена

Македонија

Стабилна цена на струјата во следната година

Одговарајќи на пратенички прашања вчера во Собранието премиерот Заев рече дека гарантираат стабилна цена на струјата во следната година и додаде дека со либерализацијата на пазарот на електирична енергија нема да се зголеми […]