Ознака: стабилноста на Балканот

Вести

Соопштение на руското МНР на Департманот за информации и печат во врска со големоалбанската закана за стабилноста на Балканот

Со посебна загриженост ги примивме неодамнешните изјави на различните албански политичари кои се однесуваа на прекројувањето на границите на Балканот.Констатираме дека користејќи ги гласните обвиненија дека Русија се обидува да […]