Ознака: стабилност во регионот

Балкан Вести

Тежок ден за премиерката Брнабиќ

Денешниов ден кога Собранието во Приштина гласаше за законите за трансформација на Косовските безбедносни сили во војска на Косово, „не е ден кој придонесува кон стабилност во регионот“, изјави српската премиерка […]