Ознака: ставена табла

Македонија

Пред доаѓањето на Ципрас на Владата ставена табла со Северна Македонија

Вчера попладнето ден пред посетата на Алексис Ципрас кој утрово пристигна во посета на Македонија на владината зграда на “Илинденска“ б.б е поставена табла со новото име Република Северна Македонија. […]