Ознака: ставени меѓу

Македонија

Калајџиев: Судиите се ставени меѓу чеканот и наковалната

Денес зборувајќи за иднината и истрагите на СЈО универзитетскиот професор, Гордан Калајџиев  оценува дека судството треба да престане да чека одлуки од политката. -Правниот систем е поделен. Од една страна Врховниот […]