Ознака: стакла

Живот

Стаклата нема да се замаглуваат – нема мака во зима со возилата со еден трик

Доаѓа се постудено време, а тоа со себе носи многу проблеми за возачите. Имено, стаклата на автомобилот секогаш се замаглуваат, но таа мака која одзема време и нерви може лесно […]

Занимливости

Со овој трик никогаш повеќе нема да имате проблем со замаглени стакла во автомобилот

Веројатно повеќе пати ви се има случено да изгубите доста време кога ќе седнете во автомобилот, а вашите стакла се замаглени.Исто така, се случува често да ги бришете, а тие […]