Ознака: стаклен ѕид

Занимливости

Ајфелова кула ќе добие стаклен заштитен ѕид

Ајфеловата кула во Париз ќе биде обезбедена со стаклен заштитен ѕид, кој ќе се гради според плановите на австрискиот архитект Дитмар Фајхтингер.Изградбата треба да започне денеска, а ќе трае половина […]