Ознака: стара

Свет

Во Сибир пронајдена глава на волк стара 40 000 години во совршена состојба (ВИДЕО)

Сочувана глава на волк од леденото доба, кој најверојатно починал пред 40.000 години, пронајдена е во Сибир. Заради студот и мразот, остатоците се во совршена состојба, па може да се […]