Ознака: старец

Видео

Неговата приказна ќе ве растажи: Сиромашен старец со златно срце

Краткиот филм за добродушен старец ќе ве растажи и замисли истовремено за животот.Во 8-минутното видео е прикажан сиромашен старец со златно срце кој и покрај тоа што е игнориран и […]

Балкан

Надежда и Славољуб 9 години ЧУВАЛЕ ЗАРОБЕН СТАРЕЦ во подрум. Причината е грозна!

Славољуб и Надежда Костиќ држеле болен пензионер повеќе од девет години во својот подрум.Го чувале во 20 метри квадратни, без тоалет, без вода, без греење, а полицијата го пронашла болен […]

Видео

Видео: Овој СТАРЕЦ фатил 2 девојки како ГОЛИ се бањаат во неговиот базен! Нема да верувате што направил…

 Дали би им се придружиле на 2 голи девојки во базен или би ги избркале надвор?Што би направиле вие кога во својот базен (нормално кога би имале базен) здогледате група […]