Ознака: стари патики

Занимливости

Генијален трик: Старите патики за брзо ќе станат совршено бели

Сакате ли патиките да ви изгледаат како штотуку купени од продавница? Послужете се со овој генијален, евтин и едноставен трик. Освен тоа што ќе исчезнат дамките, ќе исчезне и смрдеата.Ви […]