Ознака: статут

Видео Издвојуваме

Ќе има вонреден конгрес, одлуките на Мицковски и ЦК се нелегитимни (видео)

Ќе има вонреден конгрес, одлуките на Мицковски и ЦК се нелегитимни Наскоро делегатите ќе закажат конгрес и ќе се изберат легитимни партиски ограни. Се што Мицковски прави во меѓувреме е […]

Вести

Одлуките кои ги носи Мицковски и неговите органи не се легитимни

Одлуките кои ги носи Мицковски и неговите органи не се легитимни Новиот статут на ВМРО ДПМНЕ не е правосилен, тврди група партиски членови која бара вонреден конгрес и смена на […]

Вести

Груевски избришан од почесен претседател на ВМРО-ДПМНЕ, донесени контроверзни измени на статутот на партијата

Груевски избришан од почесен претседател на ВМРО-ДПМНЕ, донесени контроверзни измени на статутот на партијата Мицковски и понатака кон незадоволното членство испраќа пораки дека ќе прави Влада. Овој пат обландата е […]