Ознака: Стајковци

Вести

Активисти на СДСМ ја запушиле канализацијата во Стајковци, а ја обвинуваат општината

Се поочигледно станува дека СДСМ не бира начини како да дојде до победа во Општина Гази Баба, газејќи директно и преку луѓето, преку нивната безбедност. Имено според нашите информации намерно […]

Вести

Бомба во Стајковци: Криминалците охрабрени од СДСМ дивеат!

Жителите на Стајковци се вознемирени од детонацијата што ја слушнаа вчера на првиот ден од отпочнувањето на изборната кампања.Голем број жители на населбата се собрани на самото место, а заради […]

Локална самоуправа

Асфалтирање на краци на улица 5 во Стајковци

Градоналалникот на општина Гази Баба Тони Трајковски и градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски извршија увид на градежни активности во Стајковци, каде е во тек асфалтирање на краците на улица […]

Вести

Трајановски во увид на реконструкција на улици во Стајковци

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и директорот на ЈП „Улици и патишта“, Синиша Ивановски, денеска извршија увид во градежните работи на реконструкцијата […]

Вести

СДСМ и нивните медиуми манипулираат дека има поплава во Стајковци!

На маката на граѓаните од подрачјата кои во август беа зафатени од поплави, СДСМ и Сорос повторно тераат политика.Имено, во текот на денешниот ден тие пишуваат дека повторно има поплава […]

Вести

Турција испрати нова помош за поплавените од Скопје

Претседателството за раководство со кризи и итни случаи (АФАД) при Владата на Република Турција испрати донација од 500 машини за перење и 500 кујнски сета за настраданите од поплавите, што на 6 […]