Ознака: Стеван Јоветиќ

Меѓународен фудбал

Јоветиќ: Ако си одам од Фиорентина, останувам во Италија

Јоветиќ нема да си оди од Италија, напротив, доколку си замине од екипата на Фиорентина, тој би преминал во друг италијански клуб. Стеван Јоветиќ е задоволен во Фиорентина, но повтори […]