Ознака: Стевчо Јакимовски

Локална самоуправа

Подобри услови за малите карпошани

Заедничката соработка меѓу општина Карпош и Министерството за труд и социјална политика, повторно даде конкретни резултати. Имено, двете институции учествуваат во заедничката акција за изградба на нов клон на детската […]

Вести

Стевчо Јакимовски: Дали СДСМ и Спасовски преговараа со криминалци?

Претседателот на Граѓанската опција за Македонија Стевчо Јакимовски, одржа прес конференција на тема за која како што истакна во изминатите неколку месеци ГРОМ како партија прва ја актуализираше и ја […]