Ознака: Стефан Живоиновиќ

Сцена

Мајка му ужива во огромно богатство, а тој живее на кредит

Пејачот и наследник на големата музичка ѕвезда Лепа Брена, Стефан Живоиновиќ веќе шест месеци живее сам, а како што дознаваат српските медиуми, сам го исплаќа станот земен на кредит. Стефан […]