Ознака: стихови

Издвојуваме

Кафе, инспирација и стихови на Светскиот ден на поезијата

Трета година по ред Македонија повторно е дел од глобалниот настан „Плати со поезија“. По повод Светскиот ден на поезијата, Јулиус Мајнл неминовно и овој пат ќе се потруди да […]