Ознака: Столе

Сцена

Столе го изгуби мобилниот, а ова момче му го врати без да побара ништ за возврат!

Стоилов на својот Инстаграм профил објави фотографија на која се заблагодарува на едно чесно момче кое го пронашло неговиот изгубен мобилен телефон.Момчето по име Бранко, не побарал ништо за возврат. […]