Ознака: Стопанска банка

Црна хроника

Разбојништво во Стопанска банка

Две непознати маскирани лица вчера околу пладне извршиле разбојништво над вработените во филијалата на Стопанска банка лоцирана на улицата „Благоја Стефковски“ во Скопје.-Сторителите влегле во банката и со закана со […]

Издвојуваме

Нов топ дизајн на #ТОПСИ картичката: Адреналинска забава над Охридско Езеро

Во саботата Тино и Атанас вистински не ги држеше место, си тргнаа во незаборавна летечка авантура – со тандем параглајдери над Охриско Езеро.Неколкуте камери кои им беа монтирани, го снимија […]

Издвојуваме

Регрутација на креативни идеи за дизајнирање на TOPSI ID картичка

Млади креативци, аванградни момци и девојки, иновативни предводници и сите умешни, досетливи, креативно ангажирани умови, веќе активно се пријавуваат во предизвикот на Стопанска банка и тимот на TOPSI што е […]