Ознака: Стопанска комора на Македонија

Издвојуваме

Македонско- српски деловен совет

Во пресрет на одбележувањето на 95-годишнината од своето постоење, Стопанската комора на Македонија формираше Македонско-српски деловен совет, со цел развивање на трговските контакти, насочување и унапредување на извозно-увозните можности на […]

Издвојуваме

Бесплатно предавање на тема „Имотно осигурување -Потреба и ризици“

Утре, 4.11.2016 година (петок), од 12:00 до 16:00 часот во просториите на Стопанската комора на Македонија ќе се одржи предавање на тема „Имотно осигурување – потреба и ризици“.Учесниците на семинарот […]

Вести

Стопанската комора на Македонија и НБРМ потпишаа меморандум за соработка

Стопанската комора на Македонија и Народната банка на Република Македонија потпишаа меморандум за соработка во областа на унапредување на финансиската едукација.Едукативните активности претставуваат клучен дел од работењето на Комората за […]