Ознака: СТОЧЕН ПАЗАР

Локална самоуправа

Започна со работа новиот сточен пазар во Општина Кривогаштани

Вчера во Кривогаштани започна со работа новиот добиточен пазар кој што е иинвестиција тешка 300.000 пари обезбезбедени преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој. Инаку ова е […]

Вести

Повеќенаменско игралиште и нов сточен пазар во Кривогаштани

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска ја посети општина Кривогаштани каде имаше средби со граѓаните, но и изврши увид во започнати активности, инвестиции, завршени игралиште и спортска сала.Трите инвестиции кои […]