Ознака: СТРАНСКИ ЕКСПЕРТИ

Вести

Груевски: Владата ќе објави конкурс за компаниите за користење искуства на странски експерти

Веќе следната недела Владата планира објавување на конкурс за компании во Македонија кои ќе се пријават да добијат речиси бесплатно странски експерт кој што ќе престојува недели или месеци во […]