Ознака: стрес ситауации

Занимливости

Со домашен миленик во домот децата полесно се справуваат со стресни ситуации

Човековиот најдобар пријател може да биде и најдобар пријател на децата, во текот на нивниот развој. Истражувањето објавено во магазинот Social Development покажува дека децата се справуваат со стресот полесно, […]