Ознака: студенсти

Живот

Кои градови се најдобри за студентски живот?

Како што покажува неодамнешната статисика, Лондон е најдобриот град за студентски живот. Престолнината на Велика Британија го тргна од првото место Монтреал кој во минатата година беше прогласен за најдобар […]