Ознака: студентски парламент

Вести

Отворено писмо на ректорот на УКИМ Велимир Стојковски

Комуникацијата преку отворени писма меѓу членови на иста институција е навистина невообичаенa, а потребата и целите од таквиот начин на комуникација му се познати само на авторот на отвореното писмо, […]

Вести

СПУКИМ: Студентите да излезат и да го искажат своето демократско право

Студентите на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје денеска бираат нов лидер на Студенскиот парламент.Изборите започнаа во 9 часот на сите 23 факултети, а се очекува да завршат во […]